ua | ru

Лабораторні, аналітичні, ювелірні, прецизійні ваги

Лабораторні електронні ваги - Це обладнання аналітичного типу. Вони є одним з основних приладів дослідницькою або виробничої лабораторії, де використовуються методи кількісного аналізу.

   Прецизійні лабораторні ваги, Які використовують для зважування дорогоцінних металів (золота, срібла, платини і т.д.) і виробів з них, Називають ювелірними вагами.

1 / 2 клас точності
(Аналітичні)

3 клас точності
/files/laboratorni_katalog.png


4 клас точності середній клас
точності
(Портативні)

4 класс точности Портативные весы JKH


  Можна з упевненістю сказати, що прецизійні лабораторні, високоточні медичні і ювелірні ваги є різновидом аналітичних ваг.

   Основна відмінність аналітичних ваг від звичайного вагового обладнання - це можливість інтерпретувати отримані дані вимірювання і виводити результат аналізу на дисплей.

   Прецизійні лабораторні ваги, Які використовують для зважування дорогоцінних металів (золота, срібла, платини і т.д.) і виробів з них, Називають ювелірними вагами. Ювелірні ваги так само, як і ваги лабораторні, володіють високою точністю і дають можливість зважувати дуже легкі предмети. Дуже часто ювелірні ваги використовуються у ломбардах і комісійних магазинах для оцінки вартості дорогоцінних прикрас.

    Більшість аналітичних ваг мають функції самостійної калібрування і юстирування (коректування показів) залежно від умов навколишнього середовища (температури, вологості), що сильно полегшує роботу з таким обладнанням.

   Калібрування може бути зовнішнім і внутрішнім. У вагах з зовнішнім калібруванням всі дії здійснюються оператором з використанням гир (як правило, в комплект поставки не входять). Ваги з внутрішнім калібруванням мають у своєму складі вбудовану еталонну гирю. Процедура калібрування виконується вбудованим в ваги механізмом автоматично або визначається оператором.

   повернутися до вибору лабораторних вагів>>>